Bewezen Expertise

Kenze bouwt software op maat, op basis van Microsoft .NET, Azure en gerelateerde web-technologieën. Hierbij besteden we aandacht aan zowel het functionele als het technische luik.

Met betrouwbare technologie helpen we onze klanten verder

Onze software ziet er niet alleen mooi uit, ze is ook functioneel en bruikbaar. Onze oplossingen verhogen de efficiëntie en zijn een aangenaam instrument voor de mensen die ze gebruiken.

Met vestigingen in Sint-Katelijne-Waver en Gent bedienen we het volledige Vlaamse landsgedeelte. Ons jong en ambitieus team, bestaande uit zo'n 50 experts, wordt gedreven door persoonlijke groei en verbonden door technologische passie. Met onze inspirerende en familiale werkomgeving, creëren we een plaats waar werken ook 'fun' kan zijn. Dit vertaalt zich niet alleen in een hechte samenwerking binnen ons team, maar ook naar het partnership dat we opbouwen met onze klanten.

Voor onze klanten, variërend van jonge scale-ups tot gevestigde KMO's, is Kenze dé betrouwbare partner die hen helpt, om met buitengewone expertise, softwareoplossingen te bouwen waar men écht iets aan heeft.

Start Small, Think Big, Adapt Fast

Welke formule is voor jou?

We helpen je graag verder in een gratis adviesgesprek.

In een gratis adviesgesprek bespreken we de softwarenoden van jouw bedrijf. Aan de hand van jouw vraag stellen onze experts de beste oplossing voor.

Ons recept voor succes

Zo gaan we samen aan de slag

1 Intake

We luisteren naar jouw noden en vragen. Deze staan centraal in onze aanpak.

2 Plan en voorstel

We denken kritisch na over de beste oplossing en maken een voorstel op maat.

3 Bouwen en testen

We maken gebruik van een agile project-opvolging. Hierdoor kunnen inspelen op verandering.

4 Testing en kwaliteitswaarborg

We gebruiken geautomatiseerde tests en waarborgen op die manier de kwaliteit.

rocket

Onze Peilers

We bouwen softwareprojecten op maat die waarde creeren voor jouw onderneming. Dit doen we aan de hand van drie peilers.

Speech bubbles

Specialisatie

In tegenstelling tot de tientallen generalisten in de sector, die op papier misschien veel kunnen maar nergens écht in uitblinken, hebben wij er bewust voor gekozen om specialisten te zijn. Want die deskundigheid stelt ons in staat om kwalitatieve en schaalbare oplossingen te bouwen die naadloos aansluiten bij de behoeften van onze klanten. Onze technische architecten, webdevelopers, backend developers, full-stack developers, designers, analisten,... Allen geven ze, vanuit hun kennis en ervaring, het project mee vorm.

Mensen met talent, ervaring en een grote dosis passie vormen onze sleutels tot succes. Onze medewerkers komen in contact met veel verschillende organisaties, situaties en projecten. Daarom werken we uitsluitend met vakmannen die zichzelf reeds bewezen hebben en met jonge aanstormende talenten die hun potentieel kunnen waarmaken onder hun vleugels.

Speech bubbles

Kwaliteit

Als specialist zijn we in staat om kwalitatieve en schaalbare oplossingen te bouwen die naadloos aansluiten bij de behoeften van onze klanten. De oprichters van het bedrijf zijn mensen die, net als jij, een jarenlange sectorervaring met zich meedragen. In tegenstelling tot de vele consultancy en body-shopping bedrijven die zijn opgericht door sales personen, en waarbij het vaak draait om het financiële belang, worden wij écht warm van moderne technologie, werkvoldoening en het creëren van impact met relevante software.

Speech bubbles

Cultuur

Bij Kenze koesteren we een familiale cultuur, waar een goed gevoel voor humor zeker niet mag ontbreken. Dit vertaalt zich niet alleen in een hechte samenwerking binnen ons team, maar ook naar het partnership dat we opbouwen met onze klanten.

Wij zijn geen ‘verkopers’ die de klant naar de mond praten en de boodschap verbloemen. Wij vertellen ook wat je misschien niet graag wil horen, en doen er alles aan om onze beloftes waar te maken. We're not only 'involved', we are above all 'committed'!

Speech bubbles

Meer dan consultancy

Ook al zijn heel wat van onze medewerkers dagdagelijks actief binnen de teams bij onze klanten. Steeds vaker kiezen we er voor om zelf aan het stuur te zitten van de softwareprojecten die we doen. De klant bepaalt waar die naartoe wil. Ons bedrijf zorgt voor de aangename rit. En jij bent medeverantwoordelijk voor de koers die we varen!

Speech bubbles

Persoonlijk en op maat

De grootte van ons bedrijf en de vlakke organisatiestructuur laat toe dat we een persoonlijk contact hebben met al onze medewerkers en klanten. Bij ons heb je dus geen 4 weken en 5 handtekeningen nodig van het management om iets te realiseren. We zijn bereikbaar en onze deur staat altijd open.